Posted on

Stoppa snus i munnen på bion istället för godis

När man ska gå på bio vill de flesta ha med sig popcorn och/eller godis. Men om du tillhör dem som varken gillar popcorn eller godis, eller något annat snacks för den delen, så kommer här nedan förslag på vad du kan stoppa i munnen istället – såsom exempelvis en snus som du kan köpa hos nettotobak.com.

Gå på bio utan godis eller popcorn

Att gå på bio utan att ha med sig godis eller popcorn är inte något som många tycker är roligt, men för en del är det ett självklart val. Alla gillar inte godis och alla vill inte äta varken chips, popcorn eller något annat när de är på bio. En del störs så mycket av andras ätande att de själva helst väljer att inte äta något på bion. Men det finns alternativ för den som trots allt vill ha något i munnen utan att nödvändigtvis äta något, som exempelvis:

  • Snus.

För den som snusar är det nästan självklart att ta med sig snus in på biografen. Hos nettotobak.com kan man köpa snus specifikt för biobesöket. Deras utbud av snus är väldigt stort så det finns garanterat ett snus du inte har testat. Nettotobak.com är en stor försäljare av snus och där har du tillgång till ett mycket större utbud än i en matbutik eller på en mack.

  • Tuggummi.

Tuggummi finns i många olika smaker och är ett bra alternativ för den som inte vill äta något på bion, men ändå ha något att smaska på. Klassiker som Jenka fungerar minst lika bra som Extra eller V6.

  • Halstabletter.

En halstablett kan man suga på ett bra tag innan den löser upp sig och därför är det ett bra alternativ för den som vill ha något i munnen under filmen, men som inte vill sitta och konstant äta något.

Alternativ till godis och snacks

Om man inte har något emot att äta något under filmen, men inte är något stort fan av godis eller snacks, så finns det andra alternativ att välja mellan. Frukt är ett alternativ till godis och kan vara ett bättre alternativ för den som exempelvis lider av diabetes. Nötter är ett bättre alternativ till snacks om man vill försöka hålla sig i form, men i så fall ska man inte välja jordnötter utan nyttigare nötter såsom pistage eller valnöt. Det finns egentligen inget rätt eller fel när det kommer till vad man kan och inte kan äta på en biograf. Vill man ha med sig mat så kan man ha det, men i så fall i enklare former och inte som färdiga rätter. En ölkorv är inte helt fel att sitta och tugga på. Den är enkel att ta med och enkel att äta.